Foto: Privātais arhīvs

Krievijas šovbiznesa apspriestākais pāris – estrādes zvaigzne Alla Pugačova un humorists Maksims Galkins – saviem bērniņiem šonedēļ sarīkojis krāšņas dzimšanas dienas svinības, kurā pulcējies kaimiņzemes šovbiznesa zieds.

Pugačovas un Galkina dvīņi Garijs un Ļiza 18. septembrī nosvinēja piekto jubileju. Jau vēstīts, ka dzimšanas dienas rītā vecāki savas atvases apdāvināja ar kāmīšiem un kanārijputniņiem. Savukārt dienas otrajā pusē notikušas vērienīgas dzīres kādā Maskavas restorānā.

Dvīņu dzimšanas dienas ballītes viesi sociālajos tīklos palepojušies ar svinību fotogrāfijām, un "Instagram" tīklā publicētie kadri liecina, ka Gariju un Ļizu apsveikt svētkos bija sanākušas daudzas Krievijas šovbiznesa zvaigznes.

Viesu vidū bija ukraiņu popdziedātāja Svetlana Loboda, dziedātājs Sergejs Lazarevs un viņa dēls Ņikita, skatuves mākslinieks Filips Kirkorovs ar meitiņu Allu Viktoriju un dēlu Martinu, par Krievijas zelta balss īpašnieku dēvētais Nikolajs Baskovs, kā arī daudzas citas slavenības un viņu žilbinošās atvases.

Bērnu burziņš aizvadīta ļoti lustīgā atmosfērā. Kā liecina viesu publicētie foto, ballītē notikušas līksmas dejas, rotaļas un dziedāšana, bērnus izklaidējuši vairāki animatori un dažādos kostīmos tērpi mākslinieki, ciemiņi cienāti ar dažādiem ēdieniem, bet svētku kulminācijā galdā celta iespaidīga daudzstāvu torte ar Garija un Ļizas figūriņām tās pakājē.

Mediju ievērības lokā nonākusi arī dvīņu māmuļa Alla. Preses uzmanību izpelnījies viņas svinību tērps – kostīms ar leoparda raksta apdruku.

View this post on Instagram

Счастливые 😍😘

A post shared by Максим Галкин (@maxgalkinru) on Sep 18, 2018 at 7:51am PDT

View this post on Instagram

Вчера.День родения Лизы и Гарри.Нам пять(!)лет! На видео хорошо видно-Лизавета-мамина дочка! А на последней фотке картина маслом по названием ЛЮБОВЬ! #деньрождения #лизагарри #галкин #буйнов #пугачева #дети #хорошаякомпания #праздник #рокнролл #блюз #попса #романтика #красивыелюди #артисты #киев #питер #россия #украина #любовь #друзья #басков #юдашкин #днепр #донецк #харьков #красивыедети #хорошеенастроение #

A post shared by Александр Буйнов/Aleks Buinov (@buinovofficial) on Sep 19, 2018 at 1:17am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!