Foto: Vida Press

Lai gan televīzijas šovu zvaigzne Kima Kardašjana (attēlā) medijiem atzinusi, ka viņai grūti pierast pie grūtniecības, tas 32 gadus veco sievieti neattur no nemitīgas pozēšanas fotogrāfiem un video operatoriem.

Šobrīd Kardašjana ar ģimeni atpūšas Grieķijas pilsētā Mikēnās, taču paralēli atpūtai tiek filmēts kārtējais realitātes šovs, kas vēsta par māsu Kardašjanu dzīvi.

Kima bulvārpresei atzinusi, ka viņai esot ļoti grūti aprast ar grūtniecību, jo tās laikā nevarot vilkt tādas drēbes, kā gribētos, taču topošā māmiņa no sava ķermeņa nekaunoties un labprāt pozē fotogrāfiem.

Tiesa, viņas māsa Hloja ir sašutusi par sabiedrības attieksmi - tā kā māsas Kardašjanas ir vienas no nīstākajām slavenībām ASV, Kimas grūtniecība riebumu pret viņu tikai vairo.

"Man šķiet nepieņemams fakts, ka sabiedrībai patīk kritizēt grūtnieces ķermeni, neraugoties uz to, cik viņa iekšēji ir skaista un laimīga. Es vairs nevaru izturēt naidīgo attieksmi pret savu māsu.

Ja kāds nicīgi izsakās par sievieti, kuras ķermenī aug jauna dzīvībiņa, tad viņš manās acīs ir pilnīgs mēsls," savā blogā raksta Hloja Kardašajana.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!