Foto: Vida Press

Šonedēļ tika atzīmēts Helovīns, un gandrīz droši var teikt, ka par pasaulē apspriestākā kostīma īpašnieci kļuvusi vācu izcelsmes modele Heidija Klūma, kura ik gadu cītīgi piedomā pie sava tēla, un arī šoreiz viņa pārsteigusi.

Supermodele Ņujorkā tradicionāli rīko slavenību Helovīna burziņu, un šogad tas norisinājās jau 20. reizi. Pasākums ierasti izpelnās lielu preses ievērību.

46 gadus vecā Klūma šajā Helovīnā bija pārģērbusies par baismīgu ārpuszemes būtni. Pie tērpa izveidošanas strādāja vesela grima mākslinieku komanda, un maskas uzklāšana aizņēma aptuveni desmit stundas.

Arī Klūmas vīrs, grupas "Tokio Hotel" mūziķis Toms Kaulics bija pieskaņojies kosmosa tēmai un pārtapis par asiņainu astronautu.

Visi interesenti Klūmas pārvērtību procesam dienas garumā varēja sekot līdzi klātienē. Modele grimējās "Amazon" veikalā Ņujorkā, kur pie skatloga bija sapulcējies ziņkārīgu ļaužu pūlis. Tāpat arī viņa savas pārvērtības dokumentēja sociālajos tīklos.

Klūma savulaik Helovīnā pārģērbusies gan par večiņu, gan sevi klonējusi, bijusi Kleopatra un visādi citādi māžojusies, bet pērn viņa bija zaļā cilvēkēdāja Šreka sieva Fiona. Tiesa, daudzi uzskata, ka šī gada tērps ir viņas līdz šim iespaidīgākais veikums.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!