Foto: Vida Press

Šonedēļ tika atzīmēts Helovīns, kura neatņemama sastāvdaļa ir maskarāde, un slavenību vidū ar vienu no pamanāmākajiem kostīmiem ik gadu var lepoties vācu modele Heidija Klūma, kura ikreiz ir cītīgi piedomājusi pie sava tēla.

Kā vēsta ārzemju mediji, 45 gadus vecā modele ik gadu rīko krāšņu ballīti, un šonedēļ tā norisinājās jau 19. reizi. Helovīna naktī Ņujorkā uz Klūmas mošķu burziņu pulcējās pirmās klases slavenības un šovbiznesa zvaigznes.

Pasākuma viesi bija pārģērbušies par dažādiem mošķiem, filmu un multeņu varoņiem, dzīvniekiem, briesmoņiem un citiem tēliem. Savukārt ar viskrāšņāko kostīmu varējusi lepoties pati ballītes rīkotāja.

Klūma bija pārģērbusies par princesi Fionu, savukārt viņas mīļotais vīrietis, 29 gadus vecais grupas "Tokio Hotel" mūziķis Toms Kaulics – par Šreku.

Abi mīlētāji uz pasākumu ieradās greznā karietē, un savu tēlu pāris bija papildinājis arī ar bērnu ratiņiem.

Kā vēsta ārzemju prese, Klūma savulaik Helovīnā pārģērbusies gan par večiņu, gan sevi klonējusi, bijusi Kleopatra un visādi citādi māžojusies, bet šī gada tērps, daudzuprāt, bijis viņas līdz šim iespaidīgākais.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on Oct 31, 2018 at 3:48pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!