Foto: Vida Press
Kembridžas hercogiene Katrīna arī gaidībās cītīgi pilda oficiālos pienākumus, un šonedēļ viņa devusies uzspēlēt tenisu ar bērniem un jauniešiem.

Ierasts, ka oficiālos pasākumos Katrīnas izvēle ir par labu elegantiem un bieži vien smalku modes namu darinātiem tērpiem, kas izceļ viņas sievišķību, tomēr šoreiz hercogiene priekšroku bija devusi brīvajam stilam – sporta tērpam un kedām.

Lai gan hercogiene ir sava un britu prinča Viljama trešā kopīgā bērna gaidībās, viņa Londonas Nacionālajā tenisa centrā labprāt ņēma rokās raketi un ar sanākušajiem jauniešiem nedaudz uzspēlēja tenisu.

Kā vēsta britu mediji, Katrīna ir Zāliena tenisa asociācijas patronese. Agrāk šis tituls bija uzticēts karalienei Elizabetei II, bet hercogiene no sava vīra vecmāmiņas šo pienākumu pārņēmusi.

Kā ierasti, arī šoreiz hercogienes parādīšanās sabiedrībā ļoti iepriecinājusi britu tabloīdus, kas steiguši vēstīt, ka Katrīnas veselības stāvoklis beidzot gana uzlabojies, lai viņa varētu nodarboties ar sportiskajām aktivitātēm.

Jau vēstīts, ka septembra sākumā tapa zināms, ka hercogiene ir gaidībās. Pēc ziņas par grūtniecību viņa kādu laiku veselības problēmu dēļ vairījās no saviesīgu pasākumu apmeklēšanas, bet oktobra vidū pēc vairāku nedēļu pārtraukuma viņa atkal beidzot izgāja sabiedrībā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!