Foto: Vida Press
Ikreiz, kad Lielbritānijas prinča Viljama laulātā draudzene Kembridžas hercogiene Katrīna parādās sabiedrībā, tabloīdi no matu galiņiem līdz papēžiem steidz izanalizēt to, ko viņa uzvilkusi mugurā. Šonedēļ ievērību izpelnījušies ļoti īpaši auskari, kurus savulaik bija iecienījusi arī Viljama mamma, Velsas princese Diāna.

Britu mediji vēsta, ka princis Viljams un viņa sieva Katrīna šonedēļ devušies uz Skotiju, lai apskatītu nesen atvērto dekoratīvās mākslas un dizaina muzeju Dandī pilsētā. Tā ir izdaudzinātā Viktorijas un Alberta muzeja pirmā filiāle, kas atrodas ārpus Londonas, vēsta izdevums "Mail Online".

Katrīna par godu pasākumam bija skaisti saposusies dizainera Aleksandra Makvīna mēteļkleitā, un savu tēlu hercogiene bija papildinājusi arī ar pieskaņotu šalli.

Savukārt lauvas tiesu mediju uzmanības izpelnījušies Viljama laulātās draudzenes izvēlētie auskariņi, kas darināti no zila Saūda Arābijas safīra, kuru ieskauj desmit spoži briljanti.
Foto: Vida Press

Kā vēsta britu mediji, šie auskari ir no princeses Diānas personīgās rotu kolekcijas un viņa pati krāšņo greznumlietiņu savulaik bija ļoti iecienījusi.

Auskari ir daļa no rotu komplekta, kuru Diānai viņas un prinča Čārlza kāzās pasniedza Saūda Arābijas kroņprincis. Komplektā ietilpst arī līdzīga stila aproce, gredzens, pulkstenis un kaklarota.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!