Foto: Vida Press

Ļoti nelāgi kāda ballīte beigusies britu modelei, dizainerei, publicistei un televīzijas šovu zvaigznei Eilīnai Horganai Vollesai (attēlā), kuru pēc iznākšanas no Playboy bāra Londonā manīgie paparaci pieķēruši visnotaļ apkaunojošā paskatā.

35 gadus vecā pievilcīgā blondīne uz klubu bija devusies kopā ar draugiem, bet tabloīdu fotogrāfi, kuri dežūrēja pie izklaides vietas, pēc kompānijas iznākšanas no naktskluba paguvuši iemūžināt virkni kadru, kuros Vollesa redzama gana pikantā paskatā.

Vakara ballītei sieviete bija izvēlējusies sarkanu, drosmīga piegriezuma kleitu, kas piesedza ļoti maz - mēģinot iekļūt velorikšā, objektīviem pazibēja viņas kailais dibentiņš, bet citā brīdī skatieniem atklājās arī viņas krūtsgals.

Lai gan Vollesas biedri vārgi mēģināja savu slaveno draudzeni pasargāt no apkaunojuma, tas viņiem neizdevās, un daži no kompānijas Eilīnas goda glābšanas vietā nolēma jautri pozēt fotogrāfiem.

Iereibušās dāmas neveiksmes turpinājās arī vēlāk - kādā veikalā, kurp bija devušies arī preses fotogrāfi, viņa paslīdēja uz slidenās grīdas un nogāzās, un britu mediji modeles un sabiedrības dāmu, kura slavu ieguva pēc dalības šovā Big Brother, jau paguvuši nodēvēt par "visu laiku visvairāk apreibušo slavenību".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!