Foto: Vida Press
Aizvadītās nedēļas izskaņā ārvalstu tabloīdu uzmanības degpunktā bija Hiltonu dinastijas pārstāves, populārās sabiedrības dāmas Parisas Hiltones jaunākās māsas Nikijas kāzu ceremonija.

Hilton viesnīcu ķēdes mantinieces Nikijas kāzu ceremonija norisinājās Londonā - kopā ar krietni slavenāko māsu un abu vecākiem viņa no kādas viesnīcas devā uz Kensingtonas pili, kur oranžērijā mija gredzenus ar slaveno baņķieru Rotšildu ģimenes pēcteci Džeimsu Rotšildu.

Lielu uzmanību izpelnījās Nikijas kleita - svarīgajam notikumam viņa izvēlējusies Valentino modes nama kleitu, kuras vērtība ir aptuveni 70 tūkstoši eiro.

Pateicoties greznajam un ļoti dārgajam tērpam, ne viens vien stila eksperts atzinis, ka kāzu dienā sabiedrības dāma, modele, uzņēmēja un modes māksliniece līdzinājusies princesei, un šo iespaidu paspilgtināja arī gandrīz pusotru miljonu eiro dārgais saderināšanās gredzens līgavas pirkstā.

Šī ir 31 gadu vecās Nikijas otrā laulība - 2004. gadā viņa Lasvegasā apprecējās ar bērnības draugu Todu Endrjū Meisteru, bet jau pēc trīs mēnešiem šī savienība tika anulēta.

Ar Džeimsu Hiltonu dinastijas pārstāve saderinājās pērnā gada augustā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!