Foto: DELFI

Sestdien, 1. jūnijā, visā pasaulē atzīmē Starptautisko bērnu aizsardzības dienu, un šajā sakarā DELFI Izklaide piedāvā foto izlasi ar māmiņām un tētiem, kuru izaudzinātās atvases kļuvušas par Latvijas mēroga slavenībām.

Vislielākās izredzes sastapt pašmāju mūziķu vecākus ir viņu bērnu jaunāko muzikālo veikumu prezentācijās, kad kopā ar faniem, draugiem un citiem atbalstītājiem mammas un tēti ieradušies sveikt savas atvases ar sasniegto.

Savulaik daudzi no jauno dziedošo talantu vecākiem regulāri apmeklēja šova Okartes skatuve koncertus un vēlāk kopā ar atvasēm līksmoja ballītēs - starp aktīvākajām "okartiešu" ballīšu viešņām bija ekstragavantā Kašera mamma Sandra un Sabīnes Berezinas māmiņa Nijole, bet Lingita Lina Bopulu uz burziņu bija atvilinājusi pat savu omīti.

Starp pašmāju populāro dziedātāju vecākiem ir arī tādi, kuri paši ar panākumiem darbojas šovbiznesā - no viņiem kā spilgtākais piemērs minams dziedātāja Laura Reinika tēvs Artūrs, kurš ar grupu Tērvete iemantojis gana lielu atpazīstamību, bet pats uzsvēris, ka ar savu slaveno dēlu konkurēt negrasās.

Arī sportistu vecākus visbiežāk var sastapt ar sportu saistītos pasākumos, kur viņi atbalsta vai pat trenē savas atvases, bet populārākais Latvijas tenisists Ernests Gulbis pirms pāris gadiem kopā ar māmiņu, aktrisi Milēnu Gulbi, pat kāpa uz Dailes teātra skatuves, lai sveiktu Spēlmaņu nakts laureātus.

Galerijā: Latvijā populāri cilvēki un viņu mammas, tēvi, māsas, krustmāmiņas un pat omītes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!