Iespaidīgu izmēru krūtis un dziļš dekoltē bieži vien ir nepieciešams faktors, lai cilvēks iemantotu slavu, laimi un ilgu mūžu. Pēc šādiem principiem dzīvo daudzas sievietes, tāpēc atrast slavenību, kura publiski neizģērbtos, ir gandrīz neiespējami.

Tiesa, reizēm arī viņām gadās misēkļi - krūtsgals no apģērba izslīd tieši tajā brīdī, kad fotogrāfs pamanās to nobildēt, lai gan, iespējams, arī krūtsgala "nejauša" parādīšana ir daļa no lielā plāna kļūt vēl slavenākam.

Klasisks piemērs 2004. gadā Super Bowl fināla pārtraukumā redzētais dziedātājas Džanetas Džeksones krūtsgals, ko redzēja rekordliels skatītāju skaits, bet internetā meklēja vēl vairāk (tobrīd viņas pupiņi iekļuva Ginesa rekordu grāmatā kā meklētākie atslēgas vārdi).

Džeksone pēc tam dievojās, ka Džastins Timberleiks (abi kopā attēlā), ar kuru viņa dziedāja divatā, viņas krūtsgalu atsedzis nejauši, taču nekad iepriekš un nekad pēc tam Džeksone nav bijusi slavenāka.

Šajā sakarā foto galerijā apkopoti daži piemēri, kad slavenības pieķertas ar atkailinātiem krūtsgaliem, un foto izlasē var redzēt Dženiferu Lopesu, Keitu Mosu, Naomi Kempbelu, Lindsiju Lohanu, Nikolu Kidmenu, Irinu Šeiku un citas slavenas sievietes.

Izlasē iekļuvuši arī daži hrestomātiski krūts atkailināšanas gadījumi - piemēram, Milas Jovovičas krūts Mihaila Gorbačova 80. dzimšanas dienas svinībās un Pamelas Andersones krūts Vivjenas Vestvudas modes skatē.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!