Foto: Privātais arhīvs

Pašmāju pazīstamā vakarkleitu dizainere Kristīne Deimon (attēlā ar dēlu), kura šopavasar nopietni aizrāvusies arī ar fitnesu, paņēmusi nelielu pārtraukumu intensīvajā darba un treniņu grafikā, lai kopā ar dēliņu Mihaelu dotos izbaudīt sauli un atgūt spēkus kādā smalkā Turcijas viesnīcā.

"Mēs ar ģimeni izlēmām, ka ir laiks kādam lielākam ceļojumam, jo Miha ir jau gana liels, lai gūtu jaunus iespaidus. Izlēmām doties uz Turciju, ņemot vēra ka esmu tur vairākkārt jau bijusi, kā arī nav ilgi jālido un nav pārāk karsts, bet arī ne auksts," DELFI Izklaidei par izvēli doties uz Turciju stāsta dizainere.

Pirms ceļojuma viņai bijis dubults uztraukums - gan par dēliņa sajūtām, gan tāpēc, ka pašai dizainerei esot paranoiskas bailes lidot.

Gādīgā mamma īpaši piedomājusi par to, lai mazais Mihaels savā pirmajā ārzemju ceļojumā justos labi, tāpēc viņa izvēlējusies ekskluzīvu viesnīcu, kas specializējas ģimeņu un bērnu uzņemšanā.

"Esmu ļoti apmierināta ar izvēli, jo par bērniem bija padomāts no A līdz Z. Bērniem bija pat atsevišķa ēdnīca ar īpašu uzturu, nemaz nerunājot par izklaides iespējām," priecīga Deimon. Tā kā pazīstamā dizainere Turciju labi pazīst, šoreiz viņa pārsvarā dzīvoja viesnīcas teritorijā.

"Izlēmu, ka viesnīcas teritorija ir gana interesanta, lai nekur lieki nedotos. Daudz dzīvojām pie jūras, vakaros atpūtāmies viesnīcas telpu baseinā. Mihaels bija sajūsmā, liekas viņš to vien varētu darīt, kā dzīvot pa ūdeņiem, zāli un batutu visu diennakti," priecājas Deimon.

Izskatīgā jaunā mamma un burvīgais mazulis piesaistījuši īpašu apkārtējo uzmanību. "Gandrīz katrs otrais bakstīja manu dēliņu, priecājoties, cik jauks mazulis, un vēlējas ar viņu iepazīties.

Mans mazulis izcēlās no visiem bērniem, kas atradās tur, ne tikai ar ģērbšanās stilu, bet arī ar izcilām iPad zināšanām.  Dienā es mazajam atļauju attiecīgu laiku spēlēt spēles iPadā un skatīties multenīti.

Aizraujošākais ir tas, ka viņš kā profesionālis pats atrod, kur kas atrodas iPadā.  Cilvēki gāja garām un brīnījās, cik uzmanīgi viņš visu spaidīja," ar savu vien gadu veco, bet jau tik ļoti talantīgo dēliņu lepojas dizainere.

Viņa gan godīgi atzīst, ka apkārtējo pārspīlētā uzmanība traucējusi. "Neesmu rasiste, bet turku tauta man diez ko nepatīk, pārāk uzbāzīgi. Man ļoti patīk Turcijas virtuve un apkalpošana, bet es uzskatu ka jau sākumā jāparāda, kur ir katra vieta.

Tāpēc centos jau no sākuma parādīt, ka esmu atbraukusi atpūsties ar ģimeni, nevis sveicināties ar katru otro un atbildēt, ka esmu no Latvijas. Vienkārši izlikos, ka neko nesaprotu.

Pēdējās dienās pat mazo nelaidu citiem klāt. Nesaprotu, cik var ucināties vieni un tie paši cilvēki visu laiku?" par turku pārspīlēto draudzību piktojas Deimon. Taču, neskatoties ne uz ko, ceļojums bijis izdevies.

"Lielākā laime man ir par emocijām, ko saņēma Mihaels. Jau plānoju nākamo ceļojumu oktobrī uz mūsu dzimšanas dienām, jo tās ir ar 10 dienu starpību. Protams, pats grūtākais bija lidojumi.

Turpceļā ar mazo bija viegli, bet atpakaļ lidojot gan gāja traki. Es biju bezgala sanervozējusies, ņemot vērā, ka lidojums bija vēlu vakarā. Tad gāja gaisā gan mani nervi, gan dēla. Tas ir vienīgais, kam jāsagatavojas nākamajā reizē.

Saule, ūdens, zaļa zāle- protams, šīs emocijas mēs gūsim tepat, kad pienāks vasara, bet es laikam nevarēju sagaidīt vasaru un sauli," par izdevušos piedzīvojumu priecājas dizainere.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!