Foto: Privātais arhīvs
24 gadus vecais nīderlandietis Makss Verstapens svētdien Pirmās formulas trasē Abū Dabī parūpējās par īstenu sencāciju, pēdējā aplī izraujot uzvaru pār septiņkārtējo F-1 čempionu Lūisu Hamiltonu, tādējādi gūstot savā karjerā pirmo čempiona titulu. Viena no viņa kaismīgākajām atbalstītājām visas sezonas garumā bija Verstapena mīļotā sieviete. Kas viņa ir?

Pasaule par Maksu Verstapenu uzzināja 2015. gadā, kad viņš bija tikai 17 gadus vecs un kļuva par jaunāko F-1 pilotu šo sacīkšu vēsturē. Šobrīd, būdams 24 gadus vecs, viņš sasniedzis pagaidām augstāko karjeras punktu – viņš ir čempions.

Verstapens dzimis 1997. gada 30. septembrī Beļģijā, ģimenē, kas cieši saistīta ar motoru sportu. Puisim ir arī jaunākā māsa Viktorija. Par savu mītnes vietu nīderlandietis izvēlējies Monako, kur dzīvo jau sešus gadus.

"Red Bull" pilots par savu privāto dzīvi daudz runājis nav, taču, pēc visa spriežot, mīlas frontē izskatīgajam puisim visnotaļ veicies. Kā ziņo portāls "Firstsportz.com", Verstapena pirmās nopietnās attiecības bija ar Vācijā dzimušo skaistuli Dilaru Sanliku, abi satikās 2017. gadā un bija kopā pāris gadus. Iepriekš Verstapenam bijuši nenozīmīgi romāniņi ar divām "Instagram" modelēm, kā arī vismaz divām meitenēm – sacīkšu braucējām.

Taču nu jau gadu viņš atkal ir nopietnās attiecībās. Verstapena mīļotā sieviete ir par viņu deviņus gadus vecākā Kellija Pikē – blogere, sabiedrisko attiecību speciāliste un arī modele. Kellija ir meita trīskārtējam F-1 pasaules čempionam brazīlietim Nelsonam Pikē. Kellija iepriekš bija kopā ar F-1 pilotu Daņilu Kvjatu – šajā savienībā pasaulē nāca meita Penelope. Meitene piedzima 2019. gada vasarā un tā paša gada beigās arī izjuka Pikē un Kvjata attiecības.

Verstapens ar Pikē ir kopā kopš 2020. gada. Pikē paudusi, ka abus vieno dziļa un cieša saikne, un to viņa arī pierādījusi, sacensībās regulāri atbalstot savu mīļoto puisi. Būdama modele, Kellija Pikē arī sociālajos tīklos regulāri publicē attēlus, kas demonstrē īstu laimi viņas un Verstapena starpā – 33 gadus vecā Pikē Maksu sauc par savas dzīves mīlestību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!