Foto: Reuters/Scanpix

Svētdien, 25. janvārī, Maiami norisinājās prestižā skaistumkonkursa Miss Universe 2014 fināls, un par tā uzvarētāju tika pasludināta 22 gadus vecā Paulīna Vega (attēlā) no Kolumbijas.

Lai nonāktu starp pasaulē skaistākajām sievietēm, Paulīna pirms tam uzvarēja konkursā Miss Atlantico 2013 (reģionālais skaistumkonkurss) un Miss Colombia 2014, bet tagad meitene paziņojusi, ka pārtrauks šādos konkursos piedalīties.

Paulīna vēlas pabeigt studijas augstskolā Universidad Javeriana Kolumbijas galvaspilsētā Bogotā, kur viņa mācās biznesa administrāciju, bet pirms tam viņa absolvējusi Bogotas Vācu vidusskolu.

Paulīna prot runāt spāņu, angļu vācu un mazliet franču valodā, bet konkursa pieteikumā viņa ierakstījusi, ka guļ vaļā acīm.

Paulīnas tēvs ir valstī pazīstams kardiologs Rodolfo Vega, bet vectēvs - slavenais tenors Gastons Vega. Savukārt meitenes vecmāmiņa Elvīra 1953. gadā pati kļuva par skaistumkonkursa Miss Atlantico uzvarētāju.

Pati Paulīna kā modele uz mēles pirmo reizi kāpa jau astoņu gadu vecumā, un ilgāku laiku tika gatavota skaistules karjerai, taču šobrīd viņas prioritātes ir mainījušās - tagad Paulīna grib studēt, nodibināt ģimeni un lai visā pasaulē būtu miers.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!