Foto: Instagram.com/monamifrost/

Starp latviešiem netrūkst veiksmes stāstu par ļaudīm, kuriem izdevies internetā gūt popularitāti un sociālajos tīklos sapulcēt iespaidīgu sekotāju skaitu. Par slavenāko latvieti virtuālajā vidē dēvējama tetovētā modele Irēna Straume jeb Monami Frost, kuras "Instagram" sekotāju skaits pārsniedz 1,4 miljonu atzīmi.

Sarunā ar "Delfi Izklaidi" Monami savulaik atklāja, kā sācies viņas ceļš uz panākumiem. Pirmais tetovējums viņai tika uztaisīts 14 gadu vecumā, un tas bija robots ar austiņām, kas iespraustas sirdī. Tintes zīmējuma nozīme – "klausies savā sirdī".

Kopš tā laika simpātiskā sieviete tetovēšanas salonos pavadījusi neskaitāmas stundas, un uz viņas ķermeņa palikuši tikai daži niecīgi ādas pleķīši, kas vēl nav apzīmēti.

Monami jau daudzus gadus dzīvo Anglijā kopā ar meitiņu Gabrielu, kura nāca pasaulē, kad Irēnai bija 15 gadi. Savukārt modeles vīrs ir pazīstams un ļoti pieprasīts tetovēšanas meistars Anrijs Straume, un sieviete vienmēr uzsvērusi, cik svarīga viņai ir ģimene un tās atbalsts.

Lai gan Monami savulaik nācies saskarties ar dažādām grūtībām un aizspriedumiem par viņas izskatu, tas apņēmīgajai sievietei nav bijis šķērslis kļūt par vienu no pieprasītākajām un slavenākajām tetovētajām modelēm pasaulē.

Popularitāte sociālajos tīklos Monami padarījusi par gardu kumosiņu dažādiem zīmoliem, kas vēlas reklamēt savus produktus un piesaistīt jaunus pircējus. Tāpat arī viņa regulāri apmeklē dažādas tetovēšanas konvencijas, kas ir iespēja klātienē satikties ar faniem.

Paralēli tam visam Monami radījusi savu apģērbu līniju, kā arī izdevusi vegānisku recepšu pavārgrāmatu, un darbu viņai lieliski izdodas apvienot ar rūpēm par ģimeni un meitiņas audzināšanu.

A post shared by Monami Frost (@monamifrost) on Jan 30, 2018 at 11:51pm PST

It says passion on my b👀bs 🖤

A post shared by Monami Frost (@monamifrost) on Jan 30, 2018 at 7:17am PST

A post shared by Monami Frost (@monamifrost) on Jan 27, 2018 at 2:08am PST

12h left till the NEW DROP OVER AT @froststreetwear ✨😍❄️ froststreetwear.com

A post shared by Monami Frost (@monamifrost) on Jan 25, 2018 at 12:56pm PST

A post shared by Monami Frost (@monamifrost) on Jan 15, 2018 at 8:23am PST

This months @skindeep_uk 🖤 📸 - by @kamila_burzymowska

A post shared by Monami Frost (@monamifrost) on Jan 10, 2018 at 11:57am PST

A post shared by Monami Frost (@monamifrost) on Jan 3, 2018 at 8:13am PST

Red is the colour of the season! ❤️

A post shared by Monami Frost (@monamifrost) on Dec 14, 2017 at 7:57am PST

A post shared by Monami Frost (@monamifrost) on Dec 3, 2017 at 7:51am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!