Foto: Publicitātes foto

Kamēr ļaudis dažādās Latvijas malās apcer aģentūras Mis Latvija direktores Intas Fogeles (attēlā) krišanu no troņa, pati skaistumkonkursu krustmāmiņa atrod jaunus veidus, kā gūt enerģiju cīņā par savu vietu intrigu pilnajā skaistuma konkursu biznesā.

Laikā, kad tauta vaidēja un šausminājās par Fogeles izdarībām kādā no reģionālajiem skaistuma konkursiem, pati skaistumkonkursu krustmāmiņa pavadīja lielisku dienu, uzlabojot izskatu un relaksējoties pēc darba dunas.

Fogele kopā ar savām konkursu dalībniecēm, ko pati mīļi dēvē par "miskām" - Miss Earth Latvija 2014 Alisi Feldmani un Miss Tourim Planet Latvia 2015 Egiju Gailumu devās uz fitnesa nodarbībām ūdenī.

Visas trīs skaistules ļāvās treniņiem speciālās vannās, gatavojoties pavasarīgam "izgājienam ielās". Tā kā Fogeles veselību pēdējā laikā pabojājušas dažādas nelāgas traumas, viņa sportoja horizontālā stāvoklī.

Lai gan aģentūras Mis Latvija direktore nesen nosvinējusi savu 58. dzimšanas dienu, sabiedriskajā dzīvē viņa negrasās piebremzēt cienījamā vecuma dēļ. Iepriekš jau paziņojusi, ka guļ tikai ar 25 gadus veciem puišiem, Fogele turpina rūpēties par savu skaistumu ar dažādām procedūrām, lai puišu uzmanība viņai nemazinātos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!