Foto: Vida Press/AP/Scanpix/LETA
Aktieru pāra Keitijas Holmsas un Toma Krūza meita Suri savulaik bija īsta preses mīlule. Ziņu virsrakstos mazulīte tika dēvēta par stilīgāko un slavenāko bērnu pasaulē, un gan mediju, gan sabiedrības interese par kinozvaigžņu atvasi bija milzīga. Tiesa, pēc vecāku šķiršanās šķietami laimīgās ģimenes tēls pilnībā sabruka, un ārzemju plašsaziņas līdzekļi regulāri pasaulei atgādina, ka Krūzs par meitu neliekas ne zinis.

Preses fotogrāfi Krūzu kopā ar Suri, kurai šopavasar apritēs 14 gadi, pēdējoreiz kopā piefiksēja 2013. gadā.

Lai gan meitenes vecāki pēc šķiršanās savas attiecības nav komentējuši, aktieriem pietuvināti ļaudis medijiem zinājuši stāstīt, ka Krūzs ar savu atvasi neesot ticies vairāk nekā sešus gadus.

Jau vēstīts, ka Krūza un Holmsas laulība tika šķirta 2012. gada vasarā. Šis process izrādījās neparasti īss – mantas un meitas aprūpes tiesību dalīšana aizņēma vien divus mēnešus. Toreiz aktrises pārstāvis paziņoja, ka abi vecāki apņēmušies kopīgiem spēkiem rūpēties par meitu.

Tiesa, viss liecina par to, ka Suri audzināšana atstāta Holmsas pārziņā. Paparaci jau labu laiku nav izdevies meiteni iemūžināt kopā ar tēti, un, kā vēsta ārzemju mediji, radies iespaids, ka Krūzs meitas audzināšanā neiesaistās.

Kā viens no galvenajiem iemesliem, kādēļ Krūzs tik ilgi nav ticies ar savu meitu, minēta aktiera reliģiozā pārliecība. Nevienam nav noslēpums, ka Toms ir fanātisks scientoloģijas piekritējs, un tiek vēstīts, ka tieši baznīcas pārstāvji pārliecinājuši tēvu ignorēt Suri, jo viņa varot radīt liekas nepatikšanas.

Laiks gan nestāv uz vietas, un Suri no piemīlīgas meitenītes jau izaugusi par pusaudzi, kura aprīlī svinēs 14. dzimšanas dienu. Jaunākie paparaci foto, kuros meitene nesen iemūžināta Ņujorkā, liecina, ka bērnišķīgās drēbes un matu bantes atstātas pagātnē, un slaveno vecāku atvase daudz neatšķiras no citiem saviem vienaudžiem.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!