Foto: AP/Scanpix/LETA/Privātais arhīvs

Latviešu basketbolists Kristaps Porziņģis pēc atpūtas Latvijā šoruden atgriezies Teksasā, kur cītīgi trenējas jaunajai sezonai Dalasas "Mavericks" vienības rindās. Sportists pēdējās dienās daudz aktīvāk arī atsācis komunicēt ar savu plašo fanu pulku sociālajos tīklos, un šonedēļ viņš iepriecinājis ar īpašu arhīva foto.

Porziņģis īsajos video stāstiņos atrādījis bērnības foto, kurā viņš iemūžināts basketbola formā un ar medaļu ap kaklu. Savukārt daudzsološā jaunā atlēta galvu bildē rotā tā dēvētas franču bizītes.

Tāpat arī sportists atrādījis vairākus treniņu kadrus, kā arī atbildējis uz dažādiem fanu jautājumiem par nākotnes plāniem un mērķiem šajā sezonā.

Atgādinām, ka sportists, kurš tobrīd vēl pārstāvēja Ņujorkas "Knicks", aizvadītā gada sākumā guva smagu traumu, kuras dēļ joprojām nav aizvadījis nevienu spēli.

Savu debiju "Mavericks" kluba rindās latvietis piedzīvos 23. oktobrī, komandai uzņemot Vašingtonas "Wizards" komandu, kuras sastāvā pirmo reizi laukumā dosies arīdzan Latvijas valstsvienības uzbrucējs Dāvis Bertāns.

Jau vēstīts, ka "Mavericks" un "Wizards" savstarpējais duelis būs veltīts Latvijai. NBA (Nacionālās basketbola asociācijas) sezona sāksies 22.oktobrī, līdz ar to tā būs arī abu komandu sezonas pirmā spēle.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!