Foto: Privātais arhīvs

Par Latvijas aprunātākajām krūtīm viennozīmīgi var dēvēt kurinātājas Seksīgās Lee apaļumus (attēlā). Tās plaši aprakstītas medijos, un par tām saplūkušās pat pašmāju slavenības. Gatavojoties Helovīna svētkiem, leģendārie apaļumi, protams, tikuši pie savas maskas.

Jau sestdien, 31. oktobrī, Latvijas modīgākie ļaudis atzīmēs Helovīna svētkus. Bērni grebs ķirbīšus, tērpsies maskās un diedelēs saldumus, bet kā svinēt pieaugušajiem? Seksīgā Lee nāk palīgā un rāda, kas jādara.

Smukā ballīšu zvēru uzkurinātāja savā Instagram profilā ievietojusi bildi, kas vēsta - svinēt jāsāk jau šovakar, izdaiļojoties un nākot uz Coyote Fly, kur varēs sastapt arī šo daiļaviņu. Taču faniem nav jāuztraucas, ka viņi savu Lee Helovīna maskā nepazīs.

Jebkurā gadījumā daiļaviņu varēs atrast pēc slavenajiem pupiem, kuri Helovīna gaidās tikuši pie īpašas maskas. Lee svētkiem izvēlējusies juteklisku vampīrmeitenes tēlu. Viņas gaišā āda perfekti kontrastē ar sarkanām asins lāsītēm, kas tek no Lee valšķīgajām lūpām, notekot tieši uz tvirtajām krūtīm.

Erotiskā bilde jau ar sajūsmu uzņemta Instagram, un atliek cerēt, ka arī citas pašmāju zeltenes iedvesmosies no Lee un Helovīnam izvēlēsies nevis lētas raganiņu maskas, bet ko tiešām seksuālu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!