Foto: RIA Novosti/Scanpix

Svētdien, 22. februārī, pie TV3 skatītājiem atgriezīsies iemīļotā televīzijas šova Dejo ar zvaigzni ceturtā sezona, kurā deju placī virpuļos krietns bariņš sabiedrībā zināmu cilvēku.

Lielā televīzijas projekta gaidās DELFI Izklaide apkopoja spilgtākos un atraktīvākos fotoarhīva kadrus, kuros populāri cilvēki iemūžināti, dažādos burziņos griežot dančus.

Lai gan ballītes ar populāru personu piedalīšanos Rīgas klubos un citās izklaides vietās notiek regulāri, "pieķert" slavenības dejojot nemaz nav tik vienkārši - vairumā gadījumu viņi tomēr izvēlas laiku vadīt sarunās un malkojot kokteiļus, un savu ķermeņa plastiku demonstrē vien pie fotostenda.

Jau vēstīts, ka šova Dejo ar zvaigzni ceturtajā sezonā piedalīsies tādi sabiedrībā zināmi cilvēki kā Gints Grāvelis, Lolita Novikova, Evija Skulte, Anna Lieckalniņa un citi, bet dalībnieku uzstāšanos ik svētdienas vakaru vērtēs patiesi stingra žūrija.

Tās sastāvā būs baleta pedagogs Vladimirs Ponomarjovs, profesionālo sporta deju sacensību tiesnese un trenere, deju studijas 7 vadītāja Agita Mironova un mūziklu un muzikālo izrāžu horeogrāfs Alberts Kivlenieks.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!