Foto: Privātais arhīvs
Simpātiskā tumšmate no Latvijas Irēna Straume jeb Monami Frost (attēlā) kļuvusi par visas pasaules megazvaigzni savu tetovējumu dēļ. Izteiksmīgi tetovējumi klāj lielu daļu Monami augumu, un pēdējā laikā viņa lutina ar bildēm, kurās redzama apakšveļā.

Niecīgā vešiņā, bet ne puskaila - tāda izskatās Monami bildēs, kurās viņa pozē vien biksītēs un krūšturī. Meitenes vēderu, dekoltē zonu, rokas un daļu kāju sedz tetovējumi, kas rada iespaidu, ka pat bez drēbēm viņas āda ir glīti piesegta.

Ik pa brīdim Monami palutina fanus ar kādu bildīti apakšveļā, atklājot apskatei to, kas satetovēts uz viņas rumpja. Īpaši labi Monami izskatās gaišā apakšveļā - tumšā tinte perfekti kontastrē ar baltām mežģīnēm, radot nerātni juteklisku noskaņu.

Uz Monami vēdera uztetovēts īsts mākslas darbs. Tajā redzamas divas sejas, kuras pieder pašai Monami. Starp modeles krūtīm mirdz apbrīnojami reāls pilnmēness, bet ap nabu apzīmēta trausla rozīte.

Vēdera lejasdaļā Monami ietetovēts uzraksts The storm is coming, kas esot bijis pirmais tetovējums uz modeles vēdera.

"Reizēm es jūtos tā, it kā man nemaz nevajadzētu vairāk drēbju. Visu dienu, katru dienu esmu apģērbusies," par to, kā viņu it kā apģērbj pašas tetovējumi, priecājas Monami.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!