Foto: Vida Press

24. maijā amerikāņu sabiedrības dāma Kima Kardašjana Florencē apprecējās ar savu mīļoto vīrieti un meitiņas Nortas tēti reperi Kanji Vestu, bet šobrīd "pasaulē aktuālākais" pāris izbauda visai garu medusmēnesi.

Ņemot vērā publikas neremdināmo kāri pēc jēgpilnas informācijas, ārvalstu tabloīdi katru dienu apraksta ikvienu Kardašjanas soli, kleitu, vārdu, tvītu un krunciņu, un, protams, arī medusmēneša laikā viņai tiek pievērsta pastiprināta uzmanība.

Tagad paparaci "karsto pārīti" nofotografējuši Puerto Vallarta pilsētas pludmalē Meksikā, kur viņi Klusā okeāna krastā izbauda daļu sava medusmēneša.

Lai gan slavenais pāris jau sen ir pieradis, ka fotogrāfi seko ikvienam viņu solim, šoreiz gan nabadziņiem nācies fotografēt no ārkārtīgi liela attāluma, taču, kā redzams attēlos, Kima un Kanje apzinās viņu klātbūtni un nezaudē modrību.

Jau ziņots, ka reperis savu izredzēto bildināja pērnā gada oktobrī, bet neilgi pirms kāzām Kima pavēstīja, ka zvērestu došana būšot ļoti intīma un netikšot demonstrēta televīzijā, kā tas notika ar 2011. gada ceremoniju, kad Kima precējās ar basketbola zvaigzni Krisu Hamfrīsu.

Iepriekšējā Kardašjanas laulība ilga vien 72 dienas, un bukmeikeri jau liek likmes, cik ilga būs šī laulība. Pagaidām izturētas 20 dienas.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!