Foto: Privātais arhīvs
Latviešu modele Simona Kubasova pērn vasarā kļuva par precētu sievu. Daiļā latviete mija gredzenus ar mīļoto vīrieti, barbadosiešu uzņēmēju Radžu Prakašu, kurš savu izredzēto lolo un lutina kā īstu princesi.

Radža un Simonas mīlas stāsts ir gluži kā pasaka. Abi iepazinās ceļojuma laikā un par pāri kļuva 2017. gada sākumā. Jau rudenī Radžs izteica bildinājumu – tas izskanēja privātajā lidmašīnā ceļā uz Kvebeku.

Pērn jūnijā pie izdaudzinātā Komo ezera Itālijā tika dzertas kāzas. Svinības ilga vairākas dienas, un to laikā pāris salaulājās divās ceremonijās, no kurām viena bija ieturēta indiešu stilā.

Simona jau labu laiku dzīvo ASV, un neatņemama viņas dzīves sastāvdaļa ir ceļošana. Kopā ar Radžu viņa pabijusi tuvās un tālās zemēs. Tā, piemēram, gada kāzu jubileja tika atzīmēta Tērksas un Kaikosu salās.

Savukārt šomēnes Simona ar mīļoto pabijusi Maiami, kur norisinājās peldkostīmu modes nedēļa. Pāris arī devies izbraucienā ar jahtu, un Radža mīļotā paudusi cerību, ka viņiem abiem kādu dienu piederēs pašiem sava jahta.

Tāpat arī pāris nesen pabija gardēžu pilsētā Parīzē, un Simona ne vienu reizi vien stāstījusi, ka viens no viņas un Radža hobijiem ir restorānu apmeklēšana.

Savas gaitas Simona aktīvi dokumentē sociālajos tīklos, priecējot ar krāšņām fotogrāfijām un īsajiem "Instagram" video stāstiņiem, kas ļauj novērtēt viņas grezno, piesātināto dzīvi, par kādu daudzi var tikai sapņot.

Jau vēstīts, ka Radža tēvs savulaik Karību salu reģionā vadīja higiēnas preču monopolu, un viņa dēls dzimtas tradīcijas turpina, būdams Amerikas lielākās sejas masku ražotnes "Disposable Hygiene LLC" īpašnieks.

View this post on Instagram

Missing my honey bunny 🐰 Come back to Miami soon @rajster1 ❤️

A post shared by SimonaKubasova (@simonakubasova) on Jul 16, 2019 at 11:31am PDT

View this post on Instagram

Missing this beautiful view of Eiffel Tower! 🤩 Paris is so magical... 🥰 #eiffeltower #parisfrance

A post shared by SimonaKubasova (@simonakubasova) on Jun 26, 2019 at 5:38am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!