Foto: Privātais arhīvs

Leģendārā tenisiste Anna Kurņikova lepni parādījusi, kā aug viņas un dziedātāja Enrikes Iglesiasa trešais bērns.

"Vimbldona, te es nāku!" – ar šādu uzsaukumu vietnē "Instagram" savu jaunāko meitiņu faniem parādījusi Anna Kurņikova, liekot noprast, ka arī mazā Maša varētu izaugt par tenisa lietpratēju.

Kurņikovas un Iglesiasa trešā atvase nāca pasaulē šī gada 30. janvārī un, kā atklāja Iglesiass, trešais bērns ģimenē nebija plānots. "Pēc dvīņu nākšanas pasaulē mēs ar Annu vienojāmies, ka kaut kad nākotnē gribēsim vēl bērnus, taču laiku speciāli neplānojām. Viss notika pats no sevis, un šobrīd esmu absolūti laimīgs," pavasarī medijiem teica triju bērnu tēvs.

Pāris meitai izvēlējās neeksistējošu krievu vārdu Maša. Vārds 'Maša' krievu valodā eksistē tikai kā pamazināmā forma sieviešu vārdam 'Marija', bet ne pats par sevi kā personvārda vienība.

44 gadus vecais Iglesiass ar krievu tenisisti Annu Kurņikovu sāka satikties 2001. gadā, kad abi iepazinās dziedātāja klipa filmēšanā.

Savu privāto dzīvi abi centušies turēt maksimālā slepenībā, taču Mašas piedzimšanu abi ļoti dāsni izrādījuši sociālajos tīklos un nu parāda arī, kā bērns paaudzies.

View this post on Instagram

A post shared by Anna Kournikova Iglesias (@annakournikova) on Apr 6, 2020 at 11:15am PDT

View this post on Instagram

A post shared by Anna Kournikova Iglesias (@annakournikova) on Sep 16, 2020 at 11:40am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!