Foto: Privātais arhīvs
Ceturtdien visā pasaulē tika atzīmēta Valentīna diena, un šie mīlestības svētki bija pārņēmuši arī virtuālo vidi. Ļaužu publiskotie kadri sociālajos tīklos uzbūra īpaši romantisku gaisotni.

Mūsdienās mīlestības apliecināšanai nepietiek tikai ar divvientulības brīžiem. Ja mīl pa īstam, tas jāpaziņo pēc iespējas lielākam cilvēku pulkam, un vislabāk tas izdarāms, soctīklos padaloties ar kādu romantisku kadru, kas, ļoti vēlams, papildināts arī ar juteklisku aprakstu.

Sabiedrībā zināmi ļaudis nav izņēmums, un arī viņi savus draugus, sekotājus un atbalstītājus ar privāyiem kadriem priecē gan ikdienā, gan svētku reizēs.

Arī Valentīna dienā pašmāju slavenības aktīvi dalījušās ar mīlestības tematikai veltītām bildē, ierakstiem un apsveikumiem.

View this post on Instagram

🌟💖VALENTINE’S 💖🌟 ⠀ 🇱🇻 Ko uzdāvināt Valentīndienā vīrietim❓ Tas vienmēr ir tik sarežģīts jautājums. 🤷🏻‍♀️ Man jau šķiet, ka vislabākā dāvana vīrietim ir mīloša un gādīga sieviete. Gardas, pašgatavotas vakariņas, skaista apakšveļa - un vakars ir izdevies! ❤️ Es uzskatu, ka nekādas citas dāvanas nav nepieciešamas, taču ja ļoti vēlas, tad var izdrukāt kādu skaistu fotogrāfiju rāmītī vai bilžu albumu. Vīrietim var uzdāvināt arī smaržās, kaklasaiti vai maku, taču es uzskatu - lai tas paliek dzimšanas dienai vai Ziemassvētkiem. 🌟 ⠀ Ar sievieti viss ir vienkāršāk. Parasti viņa uzkrītoši (vai ne pārāk) norādīs uz to, ko vēlas. Vīrietim ir tikai jāmāk to pamanīt un sadzirdēt. 🙉 Dāvanu idejas ar kurām nevar “aizšaut garām”: 💍 Rotaslietas! Kvalitatīvākās un prestižākās Latvijā atradīsi veikalā Chopard @boutiqueriga 👙 Apakšveļa! @Amoralle skaistie izstrādājumi sajūsminās jebkuru sievieti! 🌹Ziedi! Bet ātri vīstošo Kenijas ziedu vietā vari izmēģināt Forever Roses, kuras, lai gan maksā dārgāk, nenovītīs vismaz gadu! Tādas var atrast @purpur_fleur ⠀ Taču ja 100% neesi pārliecināts, ka esi pareizi nolasījis sievietes mājienus, tad noteikti vajag saglabāk pirkuma čeku! 📜 Un mīļotajai pateikt, ka dāvana ir tikai simboliska, ka var droši samainīt izmēru, krāsu vai modeli! Un ja sieviete izmanto šo iespēju - nevajag apvainoties. Viņa taču rūpējas, lai Tavi (vai kopējie) līdzekļi netiktu izniekoti un dāvana savu dzīvi nepavadītu nomesta tumšā atvilktnē! 💁🏽‍♀️❤️ ⠀ Vai Tu piekrīti man vai Tev ir cits viedoklis❓ Ko Tu vēlētos saņemt mīlestības svētkos❓ ⠀ Amazing hair: @house4hair ❤️ @wellaprofessionals.latvia ❤️ ⠀ Dress: @Amoralle 👗 ⠀ 🇬🇧What to give to your man in Valentines day is such a difficult question! I think that the best gift to any man is loving and caring woman. Tasty, homemade dinner, beautiful lingerie - and the night will be perfect! ❤️ Much easier with women! They almost always directly or indirectly will point out what they want. Men just have to hear and notice it! ⠀ If you are not 100% sure you have understood correctly what your woman likes, don’t forget to keep the receipt! Offer her to exchange the size,colour or style-after all you can’t read mind

A post shared by 𝕄𝕚𝕤𝕤 𝕄𝕦𝕝𝕥𝕚𝕧𝕖𝕣𝕤𝕖 𝟚𝟘𝟙𝟠 (@dianakubasova) on Feb 13, 2019 at 10:26am PST

View this post on Instagram

Better together

A post shared by Martins Pilens (@martinspilens) on Feb 14, 2019 at 3:35pm PST

View this post on Instagram

my 😍🙏🏽

A post shared by Aivis Ceriņš (@aiviscerins) on Feb 14, 2019 at 5:34am PST

View this post on Instagram

May your love fall endlessly, Happy Valentines day! ❤️ #loveistheanswer #ventasrumba

A post shared by CarnivalYouth (@carnivalyouth) on Feb 14, 2019 at 1:56am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!