Foto: Privātais arhīvs
Sociālie tīkli ir vieta, kur atrādīt visus savus dotumus un talantus. Šo priekšrocību izmanto arī sabiedrībā zināmi un cienījami ļaudis, turklāt daudzi no viņiem nekautrējas nodemonstrēt sevi ne tajā glaimojošākajā paskatā, sūri, grūti svīstot treniņos.

Pēdējos gados pasauli pārņēmis veselīga un aktīva dzīvesveida kults, un arī pašmāju ļaudis sākuši piedomāt ne tikai pie tā, ko ēd, bet arī ķermeņa fiziskās formas. Savukārt sociālie tīkli sporta mīļotājiem paver neierobežotas iespējas iedvesmot arī savus draugus, bet slavenībām - fanus.

Vairāki sabiedrībā zināmi un slaveni latvieši savu sociālo tīklu profilos padalījušies ar bildītēm, kurās tie iemūžināti, veicot fiziskās aktivitātes, un daudziem, apskatot šos foto, atliek vien nopriecāties, ka attēlos nevar iemūžināt smakas.

Tā, piemēram, naktskluba Coyote Fly "kurinātāja" Liene Ušakova jeb Seksīgā Lee (attēlā) ir bieža viešņa sporta zālē. Pēc bērniņa piedzimšanas viņa melnās miesās rāvusies, lai tiktu pie ideāla ķermeņa, un smago treniņu procesu, kā arī rezultātus, viņa vairākkārt atrādījusi saviem faniem.

Arī ballīšu zvērs un biznesa haizivs Raivis Raspopovs nespēj savu ikdienu iedomāties bez regulāras svīšanas sporta zālē. Savukārt seksīgajai fitnesa modelei Karīnai Akmens fiziskās aktivitātes un muskuļu trenēšana ir dzīvesveids.

Tāpat sportiskās aktivitātes iecienījuši arī vairāki mūziķi - Dons, Aija Andrejeva, Markus Riva, Aminata Savadogo, Katy Tindemark, Lauris Reiniks un daudzi citi. Turklāt daži tā vietā, lai veiktu fiziskās aktivitātes piesmakušā sporta zālē, savu ķermeni sviedrē svaigā gaisā.

Slavenie latvieši sevi uztur formā ne tikai ar trenažieriem un smagumu cilāšanu, bet arī skriešanu un aktīvajiem sportiem. Tā, piemēram, Laura Reinika smukā māsiņa Rūta iecienījusi veikbordu un kāpšanu kalnos.

Savukārt dažas sabiedrībā zināmas dāmas uz sporta zāli dodas pozēt. Hokejista Kaspara Saulieša sieviņa Katrīne saviem Instagram sekotājiem atrādījusi foto, kurā viņa, tērpusies augstpapēžu kurpēs, zīmējas basketbola hallē, bet Liene Šomase izrādījusies kopā ar VEF karsējmeitenēm.

Savukārt pie tām slavenībām, kuras, iespējams, nekad nesvīst, minama skatuves dīva Linda Leen. Šarmantā dziedātāja ir viena no retajām šovbiznesa zvaigznēm, kura nav iepriecinājusi fanus ar foto no treniņiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!