Foto: Privātais arhīvs

Pirmdien, 2. septembrī, lieli un mazi uzsāka skolas gaitas, un daudzi populāri latvieši ar sociālo tīklu starpniecību dažādos veidos sveica savus sekotājus Zinību dienā. Ar ļoti īpašu foto un novēlējumu padalījies divkārtējais olimpiskais čempions BMX Māris Štrombergs.

Sportists "Instagram" publiskojis skolas laiku foto, kurā viņš tapis iemūžināts kopā ar abām māsām Vitu un Ilzi. Bilde tapusi laikos, kad Māris tikai vēl sapņoja, ka kādu dienu kļūst par labāko BMX braucēju pasaulē.

"Sveiciens visiem ar skolas atsākšanos. Kādam prieki, kādam bēda, bet ticiet man, skolas laiki, tie ir labi laiki. Centieties izbaudīt un gūt prieku no tā. Veiksmi, pacietību un izturību visiem. Bildē es ar abām savām māšelēm," foto aprakstā norādījis Štrombergs.

Sportists nākampavasar svinēs savu 33. dzimšanas dienu. Jau daudzus gadus viņš dzīvo ASV, kur izveidojis arī ģimeni.

2016. gadā viņš Amerikā mija gredzenus ar mīļoto sievieti, amerikānieti Natašu. Savukārt pērn Jāņu dienā pasaulē nāca pāra pirmdzimtais dēliņš Rio Džeimss. Jau vēstīts, ka Māris kopā ar ģimeni šovasar bija atbraucis uz Latviju apciemot savus tuviniekus.

View this post on Instagram

Little homie has no idea how cool his dad used to be 😂😂😂 #81 #Rio #London #Beijing #Valmiera

A post shared by Maris Strombergs (@marisstrombergs) on Jul 2, 2019 at 4:49am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!