Foto: Vida Press
Par vienu no apspriestākajām britu karaliskās ģimenes pārstāvēm šonedēļ kļuvusi Lielbritānijas karalienes Elizabetes II mazmeita Jorkas princese Beatrise. Viņa izgājusi sabiedrībā ar savu jauno simpātiju.

Nacionālajā portretu galerijā Londonā šonedēļ tika aizvadīts saviesīgs pasākums, kuru apmeklēja arī Jorkas princese. Lielu mediju ievērību izpelnījies fakts, ka viņa pirmoreiz izgājusi sabiedrībā kopā ar savu jauno draugu.

Kā ziņo britu mediji, princeses jaunā simpātija ir Edoardo Mapelli Moci, kuru draugi dēvē vienkārši par Edo. Tabloīdi jau naski izanalizējuši vīrieša izcelsmi un finansiālo stāvokli, un tiek vēstīts, ka Beatrises jaunais kavalieris nāk no ļoti turīgas ģimenes.

Edoardo ir šķirtenis un tēvs divgadīgam dēliņam no izjukušā laulības. Princeses draugs ir multimiljonārs, kurš nodarbojas ar ekskluzīvu nekustamo īpašumu tirdzniecību un attīstīšanu, vēsta britu tabloīdi.

Lai gan princese savas jaunās attiecības pagaidām nav komentējusi, izskanējušas ziņas, ka viņa ar Edoardo bijusi pazīstama jau labu laiku – abu ģimenes vieno draudzība. Savukārt romantiskas jūtas starp abiem esot uzvirmojušas pērn rudenī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!