Foto: Vida Press
Par sevi atgādinājis 27 gadus vecais ukraiņu žurnālists Vitālijs Sedjuks, kurš tiek uzskatīts par vienu no populārākajiem sarkanā paklāja huligāniem. Viņš šonedēļ mēģinājis publiski nobučot amerikāņu sabiedrības dāmas un TV personības Kimas Kardašjanas milzu dupsi.

Vitālijs ar apskaužamu centību ierodas dažādos saviesīgos šovbiznesa burziņos, lai tos sagandētu un tādējādi tiktu pie kārotās uzmanības. Parīzē šobrīd norisinās modes nedēļa, un arī šis pasākums nav izpalicis bez starpgadījumiem.

Ārvalstu mediji ziņo, ka par Vitālija jaunāko upuri kļuvusi Kima Kardašjana. Kad slavenā amerikāniete iznākusi no zīmola "Balmain" biroja Parīzē, viņai uzbrucis bēdīgi slavenais huligāns.

Vitālijs izlauzies cauri apsargiem un taisnā ceļā jozis pie Kimas. Vīrietis mēģinājis nobučot viņas izdaudzināto dupsi, taču šie centieni beigušies bēdīgi – iejaucies Kardšjanas miesassargs un ātri vien nolicis nešpetno sensāciju mednieku pie vietas.

Jāatzīmē, ka šī nav pirmā reize, kad Vitālijs mēģinājis sagandēt dienu Kardašjanai. Līdzīgs starpgadījums notika arī pirms diviem gadiem.

Savukārt aizvadītajā nedēļā Milānā Vitālijs uzbruka amerikāņu modelei Džidži Hadidai. Daiļava sevi aizstāvēja pati – viņa nešpetno žurnālistu centās iekaustīt un pat mēģināja noķert, kad tas bēga prom.

Vitālija vārds tabloīdu ziņu virsrakstos izskanējis neskaitāmas reizes – viņš savulaik saviesīgā pasākumā iepļaukājis Bredu Pitu un mēģinājis palīst zem aktrises Amerikas Fereras kleitas. Arī Krievijas estrādes māksliniekam Filipam Kirkorovam ar viņu savulaik bijušas domstarpības.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!