Foto: Vida Press

Ceturtdien, 3. novembrī, 21 gada jubileju svin slavenās amerikāņu TV šovu Kardašjanu ģimenītes pārstāve modele Kendela Džennera (attēlā). Šis īpašais notikums, protams, vērienīgi atzīmēts.

Tabloīdi vēsta, ka daiļava, kura ir viena no šī brīža pieprasītākajām modelēm, sākusi dzīrot jau vairākas dienas pirms datuma, kad viņa nākusi pasaulē. Svinības divus vakarus pēc kārtas norisinājušās Losandželosas elitārajā restorānā-naktsklubā "Catch".

Kā jau tas piedien tabloīdu iecienītākajām šovbiznesa zvaigznēm, arī Kendelas gaitas cītīgi vaktējuši un uzraudzījuši vairāki paparaci, kas tikuši pie kadriem gan ar pašu gaviļnieci, gan viņas smalkajiem visiem.

Abus vakarus jubilāre pārsteigusi ar īpaši izaicinošiem tērpiem – vispirms viņa žilbinājusi ar pieguļošu, caurspīdīgu bodiju, bet nākamajā dienā šarmējusi metāliska auduma kleitā ar tik dziļu dekoltē izgriezumu, ka daiļava knapi paglābusies no neveikla misēkļa ar izsprukušiem pupiņiem.

Jaunās dāmas jubilejas dzīru viesu vidū bijusi vesela plejāde šovbiznesā labi zināmu ļaužu – supermodele Sindija Krouforde, jauniņā modele Heilija Boldvina, Kendelas slavenās pusmāsas Hloja un Kortnija, māsa Kailija Džennera un vēl daudzi citi.

Tiesa, pašai slavenākajai ģimenes pārstāvei Kimai Kardašjanai dzīres šoreiz gājušas secen. Viņa, kā zināms, joprojām cenšas atkopties no piedzīvotā šoka pēc bruņotās laupīšanas, kas oktobra sākumā notika Parīzē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!