Foto: DELFI
Nupat grāmatveikalu plauktos nonākusi mūziķa Andra Kiviča jaunākā grāmata "It kā Tu kaut ko zinātu?", un pirmdien, 8. aprīlī, grāmatnīcā "Jumava" autors tikās ar faniem un sniedza viņiem savus autogrāfus.

Kiviča grāmata plašākai sabiedrībai tika prezentēta jau marta sākumā. Tiesa, toreiz grāmatas atvēršanas svētkos tika izrādīts izdevuma vāks, jo teksts vēl nebija nodrukāts.

Mēnesi vēlāk grāmata beidzot nonākusi pie pircējiem, un Kivičs aicināja visus interesentus pirmdienas pēcpusdienā atnākt uz grāmatnīcu satikt viņu klātienē.

Vairāki lasītāji bija ieradušies savu grāmatas eksemplāru papildināt ar autora parakstu un novēlējumu. Tāpat arī bija sanākuši preses pārstāvji un fotogrāfi.

Savukārt, lai gan Kivičs pēdējos mēnešos sabiedrībā reti parādās viens un viņam līdzās allaž ir mīļotā sieviete Liene Skulme, šoreiz viņa pasākumu nebija pagodinājusi ar savu klātbūtni.

Savā jaunajā grāmatā Kivičs stāsta gan par saviem mēģinājumiem pērn iekļūt lielajā politikā, gan attiecībām ar Lieni un citiem svarīgiem savas dzīves notikumiem. Tāpat arī tā ir papildināta ar bildēm un dažādiem ekrānuzņēmumiem.

Jāatzīmē, ka pats Kivičs grāmatu publiski "Facebook" jau nodēvējis par savu jauno bestselleru.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!