Foto: Publicitātes foto

Ceturtdienas, 28. marta, vakarā noslēgsies kanāla "STV Pirmā!" veidotais šovs "Kivičs. Pavisam privāti", kurā kameras seko līdzi mūziķim Andrim Kivičam un viņa mīļotajai sievietei Lienei Skulmei. TV projekta noslēgumā mīlas pāris dosies romantiskā ceļojumā uz Itāliju.

Kiviča un Skulmes attiecības publiskas kļuva aizvadītā gada izskaņā, kad mūziķis medijiem paziņoja – viņš nolēmis šķirties no sievas Madaras un drīz pēc iepazīšanās jau ir uzsācis kopdzīvi ar Lieni.

Abi mīlētāji pēdējos mēnešos pamanījušies kļūt par vienu no apspriestākajiem pašmāju pārīšiem, un šopavasar mūziķa un viņa mūzas gaitām bija iespējams sekot līdzi arī realitātes šovā, kura finālsērija plašākas sabiedrības novērtejumam tiks sniegta šovakar.

Kā atklāj šova veidotāji, arī TV projekta noslēdzošajā sērijā pārsteigumu netrūks. Tā, piemēram, gaidāma saķeršanās ar vietējo policiju un citas kaislības, kas plašāk tiks atspoguļotas šī vakara epizodē.

Kivičs un Skulme Venēcijā izbaudīs īsteni romantiskus un mīlas pielietus brīžus – pāris apskatīs tūristu iecienītos objektus, mielosies vietējās kafejnīciņās un arī dosies izbraucienā pa kanālu ar gondolu. Raidījumā ne vienu reizi vien izskanēs frāze "es tevi mīlu".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!