Foto: Privātais arhīvs

Pēc ilgākas klusuma pauzes par sevi faniem sociālajos tīklos atgādinājis latviešu basketbolists Kristaps Porziņģis – viņš publiskojis foto no sporta zāles.

Porziņģis aizvadītā gada sākumā guva smagu traumu, kuras dēļ joprojām nav aizvadījis nevienu spēli. Savu debiju Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Dalasas "Mavericks" kluba rindās latvietis piedzīvos 23. oktobrī, komandai uzņemot Vašingtonas "Wizards" komandu, kuras sastāvā pirmo reizi laukumā dosies arīdzan Latvijas valstsvienības uzbrucējs Dāvis Bertāns.

Oktobris vairs nav aiz kalniem, un tā gaidās Porziņģis cītīgi trenējas un piestrādā pie savas fiziskās formas. Šonedēļ viņš arī faniem ļāvis novērtēt treniņu rezultātus.

Sportists "Instagram" publiskojis bildi, kurā viņš iemūžināts ar svaru stieni, un attēlā visā krāšņumā iespējams novērtēt basketbolista labi trenētās, muskuļotās rokas.

Sarkano sirsniņu fotogrāfijai jau piespieduši vairāk nekā 190 tūkstoši "Instagram" lietotāju, kas ir ievērojami vairāk nekā jebkurai citai Porziņģa publicētajai bildei.

Tāpat arī bilde izpelnījusies komentāru birumu, un arī latviešu dziedātāja Liene Greifāne steigusi Porzinģim veltīt komplimentu. "Gana spēcīgs, lai sakautu jebkuru," priecājusies Liene.

View this post on Instagram

When the angle is right 😳😂 shoutout Valdiii we putting in work!!

A post shared by Kristaps Porzingis (@kporzee) on Aug 14, 2019 at 8:40am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!