Foto: DELFI

Ceturtdienas, 20. jūlija, vakarā Dzintaru koncertzālē tika dots starts festivālam "Laima Rendez Vous Jūrmala", un atklāšanas vakarā tas vienkopus pulcēja daudz sabiedrībā zināmu cilvēku.

Starp festivāla viesiem bija Valsts prezidents Raimonds Vējonis, tenisiste Jeļena Ostapenko, uzņēmējs Vitālijs Gavrilovs, uzņēmēja Linda Mūrniece ar bijušo vīru, Saeimas deputātu Hosamu Abu Meri, bijušais premjers Vilis Krištopans ar dēlu Kasparu un vedeklu Maiju, kura nav bieža publisku burziņu apmeklētāja, un daudzi citi.

Tāpat starp viesiem varēja sastapt uzņēmēju Jūliju Krūmiņu, kurš uz festivālu bija atvedis mazdēlu ar ģimeni un nelaida garām iespēju papozēt ar daiļām sievietēm, bijušo baņķierio Aleksandru Laventu, uzņēmēju Aināru Šleseru, kurš mediju un sabiedrības uzmanības degpunktā skaļi atgriezās jūnija vidū, kad žurnāls "Ir" uzsāka publicēt Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) viesnīcā "Rīdzene" noklausīto sarunu fragmentus.

Pirmajā festivāla vakarā viesus priecēja plašs mākslinieku pulks. Uz skatuves kopā ar pasākuma namamāti kāpa Valērijs Ļeontjevs, Aija Andrejeva, Intars Busulis, Kristīne Opolais un citi, bet tie, kuri nepaguva uz "Laima Rendez Vous Jūrmala" atklāšanu, vēl neko nav nokavējuši – festivāls noslēgsies svētdien, un ar pasākuma programmu iespējams iepazīties šeit.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!