Foto: DELFI
Ceturtdienas, 19. jūlija, vakarā Dzintaru koncertzālē tika dots starts ikgadējam festivālam "Laima. Rendezvous. Jūrmala", un atklāšanas vakarā uz muzikālajiem svētkiem bija sanākuši daudzi sabiedrībā zināmi ļaudis.

Starp festivāla viesiem bija uzņēmējs Kaspars Krištopans ar sievu Maiju Rozīti-Krištopanu, ekspolitiķis Ainārs Šlesers, operdīva Inese Galante ar meitu un Kirovs Lipmans ar kundzi.

Tāpat arī starp viesiem tika manīta miljonāre Irēna Pulkinena un uzņēmējs Oskars Barševskis, bijušais baņķieris Aleksandrs Lavents, uzņēmējs Juris Savickis un vēl daudzi citi slaveni un ietekmīgi ļaudis.

Atklāšanas vakarā uz skatuves kāpa plašs mākslinieku pulks – apvienība "Ballet Freedom", "Uma2rman", Artūrs Pirožkovs, Aleksejs Čumakovs, Mario Biondi, Tamara Gverdciteli, Katrīna Gupalo, Elīna Nečajeva, kura šogad "Eirovīzijā" pārstāvēja Igauniju, Intars Busulis, Nastja Kamenska, The Ludvig, Mila Nitiča, Ņikita Aleksejevs, Jānis Stībelis un Ani Loraka. Ar pilnu festivāla programmu var iepazīties šeit.

Atgādinām, ka festivāls ilgs līdz pat 22. jūlijam. Muzikālā pasākuma otrajā vakarā klausītāji tiks priecēti ar mīlestības dziesmām. Sestdienas vakars būs veltīts hitiem, savukārt svētdien notiks grandiozais "Grand Gala" koncerts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!