Foto: Privātais arhīvs

Par Latvijas sekīgāko grūtnieci jau neoficiāli iesaukta modes dizainere Kristīne Deimon (attēlā). Reti kurš pateiks, ka viņa ir jau piektajā gaidību mēnesī – skaistule sociālajos tīklos atrāda perfekto augumu un nupat iepriecinājusi tautu ar īpaši seksuālu bildi.

Savus Instagram fanus dizainere ceturtdienas, 22. oktobra, vakarā palutinājusi ar attēlu, kas skaidri norāda - arī piektajā gaidību mēnesī sieviete var būt izcili seksuāla. Bildē dizainere redzama vien melnā krekliņā bez piedurknēm.

Pa krekliņa visām malām laukā spraucas skaistules krūtis, kuras Deimon nav iegrožojusi ar krūšturi. Dizaineres apaļumi arī bez krūštura turas stingri un no visām pusēm izskatās perfekti.

Populārā dizainere, kura pirmā bērniņa gaidībās pieņēmās svarā par 32 kilogramiem, gaidot otro atvasi, izlēmusi smagi strādāt, lai nezaudētu labo formu. Viņa regulāri atskaitās saviem faniem par to, kā sporto arī gaidību laikā, motivējot arī citas topošās mammas veselīgām kustībām.

"Veselīga pārtika un sports spēj darīt brīnumus, nu, protams, arī ķirurgi, bet ne šoreiz," ar saviem rezultātiem lepoties var seksīgā grūtniece.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!