Foto: Privātais arhīvs

Dizainere Kristīne Deimon (attēlā) sava otrā bērniņa gaidību laikā izskatās tik perfekti, ka skeptiķi jau sāka sačukstēties par to, ka grūtniecība ir vien triks publicitātes palielināšanai. Nu dizainere pielikusi punktu šīm baumām, publicējot bildi, kurā redzams – viņas puncītis beidzot kļuvis apaļāks.

Deimon arī grūtniecības laikā turpina par sevi rūpēties - sešas reizes nedēļā viņa trenējas sporta zālē, reizi nedēļā sauļojas solārijā, kā arī neaizmirst par botoksa injekciju regulāru veikšanu. Rezultāts ir acīmredzams - laikā, kad grūtnieces parasti ir piepampušas un pa ielām nereti iet klibodamas, Deimon ir tādā formā, par kādu var sapņot ikviena sieviete.

Kamēr daļa tautas priecājas par to, ka kāda beidzot lauž mītus par to, ka gaidību laikā sievietes zaudē daiļumu, otra puse vārās skaudībā. Skauģi nesen pat izvirzīja teoriju, ka Deimon grūtniecība ir izdomājums, lai dizainere gūtu papildus slavu medijos.

Nupat savā Facebook profilā dizainere publicējusi attēlu, kas pieliks punktu visām baumām. Foto redzams, ka arī Deimon puncītis beidzot sāk augt. Dizainere atklāj, ka svars pieaudzis par septiņiem kilogramiem, kas esot ideāls rādītājs.

Starp citu - zīmīgais attēls uzņemts sporta zālē, apliecinot, ka augošais puncis Deimon nav šķērslis, lai turpinātu sportot. "Sasmējos, kad man sporta zālē pajautāja, cik ilgi es vēl nākšot uz sportu. Patiesībā par to nebiju domājusi ne mirkli, bet, kamēr veselība un ārste atļauj, mani neapturēs neviens," arī citas grūtnieces nepalaisties slinkumā iedvesmo Deimon.

Tikmēr sociālajos tīklos ļaudis jau atkal sadalās divās nometnēs. Kamēr daļa slavē Deimon par iedvesmošanu un labo izskatu, citi jau mēģina iedzelt, interesējoties, kā skaistule ar savām silikona krūtīm spēs pabarot mazuli.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!