Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Lielbritānijas karaliskais pāris – princis Viljams un viņa sieva Kembridžas hercogiene Katrīna – pirmdien, 23. aprīlī, kļuva par vecākiem trešajam bērnam. Vecāki tikai pāris stundas pēc dēliņa piedzimšanas iepriecinājuši sabiedrību un jaundzimušo atrādījuši pasaulei, vēsta raidsabiedrība BBC.

Pēc mazuļa atrādīšanas sabiedrībai karaliskais pāris pametis Svētās Marijas slimnīcu, lai kopā ar jaundzimušo princi, kurš, starp citu, ir piektais rindā uz Lielbritānijas troni, dotos mājās.

Neilgi pēc brālīša piedzimšanas viņu apciemot slimnīcā ieradās arī princis Džordžs un princese Šarlote.

Jau vēstīts, ka hercogienei pirmdienas rītā sākās dzemdību kontrakcijas un viņa tika nogādāta slimnīcā. Puisēns nāca pasaulē 11.01 pēc Lielbritānijas laika.

Kensingtonas pils oficiālajā "Twitter" kontā tika izplatīts paziņojums, ka jaundzimušais sver 3,8 kilogramus. Tāpat tika minēts, ka dzemdības norisinājušās bez sarežģījumiem un gan dēliņš, gan viņa mamma jūtas labi.

Atgādinām, ka Katrīnas un Viljama ģimenē jau aug dēls princis Džordžs, kuram šovasar apritēs pieci gadi. Savukārt maijā trešo dzimšanas dienu svinēs pāra meitiņa Šarlote.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!