Foto: Privātais arhīvs

Otrdien, 9. aprīlī, pusapaļu jubileju atzīmēja viena no stilīgākajām un populārākajām Latvijas TV personībām Maija Rozīte-Krištopane – viņai apritēja 35 gadi.

Šo īpašo dienu Maija, skaisti saposusies, bija devusies atzīmēt uz restorānu "Hercogs" Ķīpsalā.

"Šodien 35. Uzminiet, kas? Man patīk!" saviem "Instagram" sekotājiem vēstījusi gaviļniece, kuru ļaudis komentāros burtiski apbēruši ar apsveikumiem, laba vēlējumiem un komplimentiem par izskatu.

Savu karjeru medijos Maija uzsāka jau pusaudzes gados, kad viņa rakstīja par mūziku savulaik populārajā jauniešu izdevumā "Laba". Vēlāk viņa strādāja radio "Capital FM", bet pēc tam – veidoja un stāstīja slavenību un mūzikas ziņas kanālā TV24.

2007. gadā Maija uzmirdzēja kanālā TV3 kā laika ziņu vadītāja, un šo darbiņu viņa veic joprojām. Tāpat arī viņas balss dzirdama radio "Star Fm" ēterā.

Visai liela uzmanība vienmēr pievērsta arī Maijas privātajai dzīvei. Savulaik presē dedzīgi tika apspriestas viņas attiecības ar politiķa Viļa Krištopana dēlu, uzņēmēju Kasparu Krištopanu. Abu kāzas 2010. gada vasarā kļuva par vienu no skaļākajiem notikumiem pašmāju slavenību dzīvēs.

2014. gadā pasaulē nāca pāra pirmdzimtais dēliņš, savukārt divus gadus vēlāk 9. maijā Maija laida pasaulē meitiņu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!