Foto: Vida Press
Vēsture vairākkārt pierādījusi, ka slava un biezs maks ne vienmēr iet roku rokā ar saprātīgu domāšanu. Pēdējā laikā visai bieži tiek apšaubītas ar Kardašjanu dinastijas jaunākās māsiņas – 20 gadus vecās Kailijas Dženneras (attēlā) – spriestspēja.

Kailija savā nelielajā vecumā jau izdarījusi un sasniegusi tik daudz, ka tālāk vairs, šķiet, nav kur tiekties – viņa vairākkārt pozējusi plika, nodibinājusi savu kosmētikas un drēbju zīmolu, palielinājusi lūpas un paveikusi virkni citu ievērojamu lietu.

Tiesa, ar pēdējo jābūt uzmanīgiem – šovbiznesā netrūkst piemēru, kas apliecina, ka daudzas zvaigznes, kaut ko savā izskatā mākslīgi uzlabojot, ātri vien kļūst apsēstas ar plastiskajām operācijām, laika gaitā pārtopot par visai ķēmīgiem radījumiem.

Kā vēsta ārzemju tabloīdi, arī Kailija spērusi soli uz bīstamās atkarību takas. Jaunākie paparaci foto liecina, ka viņai nesen, kā sprieduši zinātāji, atkal palielinātas lūpas un veiktas filleru injekcijas.

Nelabvēļi sociālajos tīklos uzjautrinājušies, ka Kailija izskatoties vismaz desmit gadus vecāka, savukārt daži pauduši satraukumu, ka jauno sievieti, iespējams, nomāc kompleksi, jo citādi ir grūti izskaidrot, kāpēc savos 20 gadiņos viņa sevi padarījusi par ērmu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!