Foto: Privātais arhīvs

Divkārtējais olimpiskais čempions BMX Māris Štrombergs un viņa sieviņa Nataša turpina aktīvi sociālajos tīklos iemūžināt savu pirmdzimto, un šoreiz saviem atbalstītājiem parādījuši vairākas aizkustinošas bildes ar mazo Rio Džeimsu Štrombergu.

Kā ziņots, mazulītis pasaulē nāca Jāņu dienā, 24. jūnijā, un jaunie vecāki pirmdzimtajam deva vārdiņu Rio Džeimss. Puisītis piedzima pulksten 4.15 no rīta.

Abi vecāki ir aktīvi sociālo tīklu lietotāji, kuri ne tikai iemūžināja skaisto gaidīšanas laiku, bet arī nākamajā dienā pēc dzemdībām publicēja aizkustinošu jaundzimušā dēliņa foto.

Laimīgā ģimenīte jau ir devusies prom no slimnīcas, kā arī saviem sekotājiem nav likusi vilties - pāris publicējis īsos "Instagram" video stāstus, kas izdzēšas pēc 24 stundām, kuros var apskatīt Rio Džeimsa Štromberga nogādāšanu mājās.

Video redzams, ka par mazulīti priecājas ne tikai jaunie vecāki, bet arī ģimenes mīluļi Kobe un Kaia, kuri ar sajūsmu uzņēmuši jauno ģimenes locekli. Sunīši priecīgi skraidījuši pa istabu, kā arī mazajam Rio Džeimsam nolaizījuši sejiņu.

Jaunais tētis savā "Instagram" arī ievietojis skaistu foto ar savu dēliņu, kurā mudina savus sekotājus taisīt bērniņus. Tāpat viņš ļoti novērtējis to, ko sievai šajā laikā nācis pārdzīvot.

Atgādinām, ka Māris un ASV dzīvojošā filipīniete Nataša ir kopā jau vairākus gadus. 2015. gadā latviešu sportists savā 28. dzimšanas dienā bildināja mīļoto. Savukārt 2016. gadā pāris mija gredzenus tuksneša un klinšu ieskautajā Arizonas štata pilsētā Sedonā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!