Foto: Vida Press

Par amerikāņu nepilngadīgo līgavu dēvētā Kortnija Stodena cītīgi rūpējas, lai viņas vārds netiktu aizmirsts. Viņa atkal pamanījusies iekulties jaunā skandālā.

Šobrīd 22 gadus vecā Stodena vēl nebija sasniegusi pilngadību, kad apprecējās ar par viņu 34 gadus vecāko aktieri Dagu Hačinsonu. Tiesa, tabloīdos uzvirmojušas runas, ka viņas laulībā iestājusies krīze.

Atgādinām, ka šovasar Stodena, gaidot savu un vīra pirmo kopīgo mazulīti, piedzīvoja spontāno abortu. Pēc šī skumjā notikuma viņa arvien retāk izgāja sabiedrībā kopā ar Hačinsonu.

Savukārt septembrī paparaci Stodenu pieķēra intīmā brīdī ar kādu sievieti – abas pludmalē maigojās un kaislīgi skūpstījās. Vēlāk intervijās nepilngadīgā līgava atzinās, ka viņa un Hačinsons nolēmuši iepauzēt savas attiecības, un neslēpa, ka bērniņa zaudējums abus atsvešinājis.

Savukārt aizvadītajā nedēļa paparaci Stodenu pieķēruši pie kāda Bevrlihilsas naktskluba kopā ar diviem noslēpumainiem vīriešiem. Turklāt nepilngadīgā līgava, pamanījusi, ka viņas gaitas tiek iemūžinātas, nav kautrējusies savus kompanjonus aplaimot ar skūpstiem.

Šī iemesla dēļ tabloīdos parādījušās jaunas spekulācijas par Stodenas laulības nākotni. Pēdējā laikā efektīgā daiļava aizrāvusies ar vētrainu uzdzīvi un viņas uzvedība kļuvusi tik piedauzīga, ka, kā vēsta mediji, pavisam drīz viņa varētu kļūt par šķirteni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!