Foto: Publicitātes foto
TV3 šova "Netīrās dejas" spilgtākā dalībniece, lietuviešu izcelsmes daiļava Evelīna Šaulīte (attēlā) savu skaistumu izmanto ne tikai, lai valdzinātu deju partneri šovā, bet arī labprāt piedalās dažādos projektos kā modele.

Nesen viņa nākusi talkā fotogrāfei un grima māksliniecei Kristīnei Rancānei, kurai vajadzējis modeli, lai nokārtotu "Make up Atelier Paris" skolas eksāmenu.

"Parasti absolventi izvēlas skaistus un maigus tēlus, bet es uzreiz zināju, ka vēlos izveidot ko šausminošu, bet tai pat laikā - piesaistošu.

Man bija nepieciešama modele, kas ir skaista, seksīga un bez aizspriedumiem. Izvēlējos Evelīnu, jo esmu iepazinusi viņu kā atsaucīgu un drosmīgu personību. Lieki piebilst, ka viņa ir arī ļoti skaista," par modeles izvēli "Delfi Izklaidei" stāsta Kristīne.

Tēla veidošanas process ildzis četras stundas, un stilistei talkā nākusi arī friziere Anna Treja no salona "Estra".

"Evelīna kā modele ir ļoti pacietīga, jo četru stundu garumā izturēt matu uzkasīšanu, kā arī lateksa plēšanu no sejas ir visai nepateicīgs darbs, tomēr asara nobira tikai vienu reizi, liekot kontaktlēcas.

Pūles atmaksājās, jo pasniedzēji novērtēja manu tēlu ļoti augstu. Priecājos, ka man izdevās ienest barokā kaut ko mistisku, vampīrisku un seksīgu," par sadarbību priecājas māksliniece, ar kuras radošo darbu var iepazīties viņas "Facebook" lapā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!