Foto: F64

Kamēr daļa rīdzinieku paslēpušies vēsajos birojos, citi steidz izmantot vasarīgā laika priekšrocības un izklaidēties svaigā gaisā. Trešdien, 1. jūnijā, no biroja pamanījies izrauties arī Rīgas mērs Nils Ušakovs ar sievu Ivetu (abi attēlā).

Starptautiskajā bērnu tiesību aizsardzības dienā Lucavsalā un vairākos citos Rīgas parkos iniciatīvas "Mīļākā pagalma spēle Latvijā" ietvaros tika atklātas dažādas bērnu iecienītas rotaļas, kas bez maksas būs pieejamas visu vasaru.

Lucavsalā gan mazie, gan arī lielie varēs no sirds izlēkāties mākslinieka Daiņa Rudens zīmētās klasītēs, kuras viens no pirmajiem izmēģināja arī Ušakovs ar sievu.

"Bērnībā mēs, mazie rīdzinieki, spēlējāmies pagalmos, un īpaši man patika kvadrāti. Tāpēc ir prieks redzēt, ka tiek atklātas īstas spēles, jo pagalmos patiešām notiek daudz kas interesants. Ticu, ka šī iniciatīva palīdzēs bērnus vārda vislabākajā nozīmē dabūt pagalmos, kur viņiem būs iespēja spēlēties un atrauties no tehnoloģijām," atklājot klasītes Lucavsalā, stāstīja Ušakovs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!