Foto: Instagram.com/alisaznarok/

Lai arī slavenais hokejists un treneris Oļegs Znaroks ārēji atstāj īstena skarbā veča iespaidu, privātajā dzīvē viņš ir pat ļoti romantisks ģimenes cilvēks. Nupat Znaroks aizvedis visu ģimeni uz Parīzi, lai atzīmētu savu un sievas Ilonas kāzu 30. gadadienu (attēlā ar sievu ceļojuma laikā).

Znaroks sieviņu noskatīja un gredzenus ar Ilonu mija laikā, kad vēl nebija populārs, tāpēc nav brīnums, ka hokeja fani neatceras nekādu publisku ažiotāžu ap hokejista kāzām. Abu mīlestība vainagojusies ar divām meitām – pazīstamo modeli Alisi un Valēriju.

Pāris ir apliecinājums tam, ka mīlestība ar gadiem nezūd – Oļegs un Ilona joprojām atstāj ļoti romantisku mīlnieku iespaidu.

Trīsdesmit gadus laulībā jeb Pērļu kāzas hokeja leģenda izvēlējusies atzīmēt Parīzē kopā ar sievu un abām meitām. Tā kā viņa meitas ir ļoti aktīvas sociālo tīklu lietotājas, par ceļojumu informēti arī Znaroku ģimenes fani.

Alise un Valērija aktīvi dalījušās ar bildēm no Parīzes sociālajos tīkos. Māsiņas slepus nofotografējušās savus vecākus Eifeļa torņa pakājē mīļi apķērušos un steigušas iepriecināt ar romantisko attēlu fanus, parakstot bildi ar tekstu "30. jubileja".

Māsiņas dalījušās arī ar citiem ģimeniskiem attēliem, publiski vēlot savai ģimenei daudz laimes 30. jubilejā, kā arī atrādījušas jaukus kadrus no ceļojuma.

30th anniversary #teamznarok

A photo posted by Alisa Znarok (@alisaznarok) on Apr 17, 2016 at 5:31am PDT

A photo posted by Alisa Znarok (@alisaznarok) on Apr 17, 2016 at 9:13am PDT

kisses from Paris

A photo posted by Alisa Znarok (@alisaznarok) on Apr 17, 2016 at 5:29am PDT

love

A photo posted by Alisa Znarok (@alisaznarok) on Apr 16, 2016 at 11:28am PDT

❤️❤️

A photo posted by Alisa Znarok (@alisaznarok) on Apr 16, 2016 at 10:27am PDT

Happy 30th anniversary to our family #lafamilia #11 💜

A photo posted by valeryznarok (@valeryznarok) on Apr 17, 2016 at 3:20am PDT

#11

A photo posted by valeryznarok (@valeryznarok) on Apr 17, 2016 at 9:13am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!