Foto: Vida Press

Latviešu basketbolists, Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas "Knicks" zvaigzne Kristaps Porziņģis šonedēļ bija devies izklaidēties, un puiša gaitas nepamanītas nepalika arī vienmēr modrajiem paparaci.

Pēc februāra sākumā spēles laikā gūtās traumas Porziņģis iziet rehabilitāciju un atkopjas pēc operācijas, savus fanus ar sociālo tīklu starpniecību arī informējot par uzlabojumiem.

Šonedēļ viņš bija devies izklaidēties kopā ar brāļiem un brāļa Jāņa līgavu amerikāņu modeli Gabrielu Neriju, un paparaci izdevies iemūžināt Porziņģu kompānijas nakts gaitas.

Dodoties izklaidēties, Kristaps bija izvēlējies krekliņu ar uzrakstu angļu valodā "King of love" jeb "Mīlas karalis", bet viņa sportisko gaitu fanus noteikti īpaši iepriecina fakts, ka puisis nu jau var pārvietoties bez kruķiem.

Jau vēstīts, ka februāra sākumā Porziņģis spēles laikā guva traumu – viņš sarāva ceļgala krusteniskās saites. Februāra vidū basketbolistam tika veikta operācija, un pagaidām ir grūti spriest, cik ilgs būs atlabšanas periods. Atkopšanās no šādām traumām prasa vismaz pusgadu, bet bieži vien ieilgst arī līdz gadam.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!