Foto: Vida Press
Amerikāņu sabiedrības dāmas un dīdžejmeitenes Parisas Hiltones mīļāko saraksts ir visai garš un tajā netrūkst dažādu tautību bagātnieku. Par viņas jaunāko interešu objektu kļuvis 39 gadus vecais šveiciešu multimiljonārs vārdā Tomass Gross (abi attēlā).

Slavenību fotogrāfi pārīti šonedēļ pieķēruši Spānijā, kur 34 gadus vecā sabiedrības dāma kopā ar savu jauno simpātiju laiskojusies uz greznas jahtas un izbaudījusi dažādus ūdens priekus.

Paparaci izdevies arī iemūžināt unikālus un skaistus kadrus, kuros Parisa un multimiljonārs izrāda dažādas mīļuma izpausmes - apskaujas, skūspstās un sadodas rociņās.

Kā ārvalstu medijiem pastāstījusi kāda pārim tuvu stāvoša persona, abi mīlnieki iepazinušies aizvadītajā mēnesī Kannu kinofestivālā. Pa šo laiku Parisa ar jauno sirdsāķīti jau paguvusi aiziet uz vairākiem randiņiem un doties kopīgā ceļojumā uz Meksiku.

Pirms šveiciešu bagātnieka Parisu vienoja romantiskas attiecības ar 23 gadus veco spāņu izcelsmes modeli Riveru Viperi, taču pagājušā gada jūlijā šai savienībai tika pielikts punkts. Vēlāk uzvirmoja runas, ka Hiltone sirdssāpes remdējusi angļu aktiera Henrija Kavila un modeļa Džordana Bareta skavās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!