Foto: Vida Press

31. oktobrī tiek atzīmēts Helovīns, un viena no populārākajām šo svētku atribūtikām ir ķirbji, kas tiek izgrebti un izgaismoti. Īpaši liels neprāts sabiedrību pārņēmis ASV, kur ļaudis steidz uz tirdziņiem izraudzīties visskaistākos un lielākos ķirbjus, un arī par pasaules skaistāko pāri dēvētie Viktorija un Deivids Bekhemi (abi attēlā) nav izņēmums.

Slavenību fotogrāfi pārīti piefiksējuši Losandželosas pievārtē, kur Viktorija un Deivids kopā ar saviem skaistajiem bērniņiem Underwood Farms lauku labumu tirdziņā izraudzījušies vairākus brangus ķirbjus.

Kā liecina foto, piemērotāko oranžo ogu izvēlēšanās atstāta bērnu ziņā, taču galavārds piederējis Viktorijai, kura novērtējusi, vai izraudzītie ķirbji būs gana labi. Savukārt Deivids iepirkumus krāmējis ķerrā un stūmis uz automašīnu.

Bekhemu ģimene kārtējo reizi apliecinājusi, ka ir pasaules saticīgākā un skaistākā pāra titula cienīgi. Arī tik šķietami ikdienišķā notikumā kā tirgus apmeklējums Viktorija, Deivids un viņu bērni atstājuši ļoti pieklājīgu un elegantu iespaidu. Turklāt darbu dalīšana mammas, tēta un bērniņu starpā, izvēloties ķirbi, sajūsminājusi daudzus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!