Foto: Vida Press
Daudzi 23 gadus veco britu modeli Karu Delevinju salīdzina ar leģendāro Keitu Mosu, kura tiek dēvēta par vienu no modes pasaules lielākajām skandālistēm. Arī jauniņajai Karai patīk provocēt un pārsteigt sabiedrību.

Aizvadītajā gadā izklaides un slavenību dzīvi atspoguļojošie tabloīdi vēstīja, ka Delevinjai izveidojušās romantiskas attiecības ar aktrisi Mišelu Rodrigesu. Tiesa, šai savienībai nebija lemts ilgs mūžs, un tagad pie dumpinieciskās modeles sāniem gozējas jauna draudzenīte.

Kā vēsta ārvalstu mediji, skandalozā britu modele jau vairākus mēnešu ir kopā ar amerikāņu dziedātāju un komponisti Anniju Klārku (abas attēlā), kura pazīstama ar skatuves vārdu St.Vincent un šovasar, starp citu, uzstājās festivālā Positivus.

Modele un 32 gadus vecā dziedātāja necenšas slēpt savas attiecības - pārītis regulāri kopā apmeklē saviesīgus pasākumus, kuros, protams, abas vienmēr kļūst par apspriestākajām un fotografētākajām viešņām.

Delevinja vairākās intervijās atzinusi, ka kopā ar Anniju jūtas neizsakāmi laimīga, un šovasar publiskajā telpā pat izplatījās runas, ka dumpinieciskā modele bildinājusi savu mīļoto sievieti. Daiļavas jau nodēvētas par šī brīža karstāko lesbiešu pārīti pasaulē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!