Foto: Vida Press

Šovasar pēc 25 laulībā nodzīvotiem gadiem oficiāli izšķīrās "Amazon" dibinātājs Džefs Bezoss un viņa sieva, rakstniece Makenzija Bezosa. Par pasaulē bagātāko cilvēku uzskatītais Bezoss jau uzsācis jaunas attiecības un aizvadītās nedēļas izskaņā kopā ar jauno simpātiju izgājis sabiedrībā.

Svētdien tika aizvadīta prestižā Vimbldonas tenisa turnīra vienspēļu finālspēle vīriešiem. Skatītāju rindās netrūka slavenu un ietekmīgu ļaužu, un viņu vidū bija arī Bezoss.

"Amazon" šefs uz spēli bija ieradies kopā ar savu jauno draudzeni, TV personību Lorīnu Sančesu, un pārīša fotogrāfijas izpelnījušās lielu mediju ievērību.

Bezoss burtiski starojis un nav vairījies no dažādām mīļuma izpausmēm ar savu jauno draudzeni, un, kā vēsta dažādi izdevumi, radies iespaids, ka Lorīna viņam interesējusi vairāk nekā izšķirošā finālspēle.

Jau vēstīts, ka Bezosam un viņa ilggadējajai dzīvesbiedrei bija nepieciešami tikai seši mēneši, lai vairs nebūtu vīrs un sieva un sadalītu arī mantu. Par šķiršanos tika paziņots janvārī, un jūlijā jau laulība bija izbeigta.

Makenzija pēc šķiršanās sev paturēs četrus procentus "Amazon" akciju, kas vērtas 38,3 miljardus ASV dolāru. Tādējādi Bezosa bijusī sieva tagad ierindojas 22. vietā izdevuma veidotajā pasaules 500 bagātāko miljardieru topā. Savukārt pats Bezoss arī pēc šķiršanās joprojām uzskatāms par planētas turīgāko personu.

Bezosam ar bijušo sievu ir četri bērni – trīs dēli un viena adoptēta meita.

Šķiršanās iemeslus nedz Bezoss, nedz viņa bijusī sieva joprojām nav komentējuši, bet publiskajā telpā izskanējuši minējumi, ka Džefs bijis neuzticīgs sievai un dēku ar Lorīnu uzsācis jau tad, kad vēl bija oficiāli precējies.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!