Foto: Vida Press
Nereti paparaci gadās uzņemt kadrus, kas tā vien liek domāt, ka tie ir iestudēti, un visai bieži šādos apšaubāmos momentos iemūžinātas tiek tā dēvētās B klases slavenības – interneta un sociālo tīklu zvaigznes, "Instagram" modeles, influenceri un realitātes šovu dalībnieki.

Aizvadītās nedēļas izskaņā visnotaļ ērmīgā kadru virknē tapusi iemūžināta amerikāņu sociālo tīklu slavenība Hanna Stokinga, kura savulaik vispasaules atpazīstamību iemantoja ar komiskiem "Vine" videoklipiņiem.

Agrāk iemantotā popularitāte joprojām nav izplēnējusi, un daiļava laika gaitā izkarojusi savu vietu šovbiznesa aprindās. Gozēšanās smalkajās aprindās iet roku rokā ar paparaci kameru zibšņiem, un nesen sensāciju mednieki Hannu piefiksējuši pie kāda elitāra Losandželosas restorāna.

Jaunā sieviete, tērpusies zelta krāsas vakarkleitā, vakariņot devusies kopā ar savu labāko draudzeni, interneta slavenību Lele Ponsu. Abas dāmas pie restorāna piebraukušas "Uber" taksītī, un drīz vien sekojis īstens trādirīdis.

Hanna netīšām (vai apzināti) izkritusi no automašīnas, un šo neticami teatrālo misēkli iemūžinājis kāds fotogrāfs. Interneta zvaigzne paklupienā vēl pamanījusies arī nodemonstrēt aktrises dotības, priecējot ar dažādām grimasēm un savu lokanību, bet pēc neveiklās ķibeles viņa piecēlusies un devusies prom tā, it kā nekas nebūtu noticis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!